ELYSEE SPEELTOESTELLEN OVER ONS
Elysee

ELYSEE SPEELTOESTELLEN OVER ONS

Elysee Speelplaatsen heeft meer dan 40 jaar ervaring, wij brengen kinderen samen om te spelen in een veilige omgeving. Wij zijn de beste keus voor uw kinderen omdat onze speelplaatsen zeer kwalitatief zijn en wij veel ervaring hierin hebben. Onze alle speel groep systemen en nieuwe speelplaatsen voldoen aan de veiligheidsnormen.

ZEER GOED DOORDACHT - KWALITEIT

Het gebruik van hoogwaardige materialen, gecombineerd met een superieur productieproces, nemen onze producten plaats in de eerste categorie wereldwijd. Daarom is onze speelplaats, en al onze producten zeer duurzaam en behoudt ze zijn mooie verschijning voor vele jaren.

ALLE ASPECTEN VAN VEILIGHEID

Prioriteit van Élysée is veiligheid. Onze speelplaatsen en alle onderdelen zijn vervaardigd volgens veiligheidsvoorwaarden.

LAAT DE KINDEREN SPELEN!

Kinderen houden van spelen. Kinderen zijn gemaakt om te spelen. Onze taak is om veilige en leuke speelplaatsen te maken. We willen ervoor zorgen dat de kinderen op de speelplaatsen plezier beleven en uitdagend vinden, dit allemaal in een veilige omgeving.

U BESLIST WIJ BEZORGEN

Één speelveld eenheid, dankzij onze modulaire opbouw kan de vorm aannemen van een thema door verschillende modules samen te brengen. Met onze modulaire systeem kunnen we een oplossing vinden voor al uw behoeften.